Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za ministrování podezřele předčasně odejitého Marcela Chládka měl každý školák dostat zdarma tablet. Nikdo jej nedostal. Za Kateřiny Valachové /oba ČSSD/ se řešila inkluze a přitom vůbec nevadilo, že češtinář s pajdákem neuměl vyslovit "ř" a nebo ráčkoval či dokonce koktal - a skutečnost, že i přes působení speciálních pedagogů existují dodnes tisíce žáků, kteří neumí číst a psát, nikomu nevadí, protože české školství momentálně řeší obědy zdarma. Na nic víc totiž čas nemá, protože ja jest známo - den má pouze 24 hodin.;-O

0 0
možnosti

....... nemáte sa kemu omlouvat,- úplně blbé, bez "pardonu" vystihuje pravý stav věci!

0 0
možnosti

Tak já měl v letech 1960-1964 na tehdejším "gymnáziu" (SVVŠ) na "technické kreslení" neučitele - inženýra z projekce vysočanské Technometry a byl vynikající.

2 0
možnosti

Existuje něco obdobného i u sousedů (Německo, Rakousko, Skandinávie)? Pokud vím, nikde nejsou učitelé vzhledem k tamější úrovni nějak extra finančně honorováni.

0 0
možnosti

Hlavní problém je v Kocourkovském řešení. Před 5 lety musela mít zdravotní sestra VŠ vzdělání - jak to dopadlo víme. Spousta policistů si dodělávala VŠ - dnes myslím tyto kvalifikačné požadavky buď padly, nebo jsou zmírněné. Spousta učitelů ze školství musela odejít, protože nesplňovali kvalifikační předpoklady - neměli pajdu (a ani to neměli při zaměstnání kde dostudovat, po padesátiletých ženských třeba chtěli stojku, apod.) a nyní opět zcela obráceně. Je problém s atestacemi lékařů z Ukrajiny - zda a jak mohou sloužit - náš atestační systém je strašně složitý. Atd. atd.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1671x
Působím ve školství, především ve speciálním. Snažím se o nápravu věcí ohledně speciálního školství, sleduji informace, píšu, pracuji. Zatím mě optimismus neopustil.

Jsem členem ASP a spolku Pedagogická komora.

Seznam rubrik